Contacte

Programa esport blanc escolar a les escoles de l’Alt Pirineu i Aran

El programa Esport Blanc Escolar, que arriba a totes les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, a més de les comarques del Solsonès, Berguedà i Ripollès, està inclòs dins de l’horari lectiu i integrat a l’assignatura d’educació física. L’objectiu és impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern i educar mitjançant l’esport a respectar, gaudir, conviure i conèixer l’entorn. Aquest programa compta amb un pressupost de 465.000 euros per tota Catalunya. Aquesta activitat suposarà un cost de 20 euros per cada alumne quan el cost real de l’activitat és de 176 euros.

La durada del programa és de vuit sessions al segon trimestre del curs escolar pels alumnes de 3r i 4t de primària. Es tracta d’un programa multidisciplinar: els alumnes faran tres classes d’esquí nòrdic, tres d’esquí alpí i dos de surf de neu.

El programa d’Esport Blanc està impulsat per la Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Ensenyament i compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, els Consells Esportius, les estacions d’esquí, els Consells Comarcals, la Diputació de Lleida i el Conselh Generau d’Aran.

Més Informació

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *