Contacte

Getxo participa en un programa europeu d’esports nàutics

Getxo forma part d’una particular lliga en la que es troben també les localitats de Pesaro (Itàlia), Gdynia (Polònia), Stropkov (Eslovaquia), Nancy (Francia) i Dubrovnik (Croàcia). Totes elles participen en un programa europeu de promoció d’esports que es practiquen a l’aigua. Durant 24 mesos les sis ciutats estan treballant de manera coordinada per posar en marxa iniciatives amb la intenció d’impulsar l’activitat física lligada a pràctiques aquàtiques, tant en l’àmbit escolar com en la de clubs i l’esport aficionat.

En concret aquesta iniciativa pertany a Erasmus+Sport, un projecte subvencionat per la Unió Europea i que es dirigeix a organismes públics i entitats sense ànim de lucre, amb l’objectiu de donar a conèixer els esports de mar. El programa s’ha denominat Wave on Wave (Wow) i compta amb un pressupost total de 500.000€, dels que Getxo administra vora 100.000€.

La localitat getxotarra avança en la defensa de les disciplines esportives vinculades al mar. En el programa de multiesport que ofereix a escolars en l’etapa de Primària (6, 7, 8, 9 i 10 anys), els nens es submergeixen en el terreny del surf, la vela, el kayak, el piragüisme, paddel surf, el rem i, inclús, la pesca.

Més Informació

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *